Här är jag!

Nu är jag tillbaka på den bloggen där allt började för 4 år sedan. Mellan år 2007 och 2010 var det här man kunde läsa om alla sorters händelser i mitt liv. Sedan hände något, jag ville inte vara lika offentlig längre så jag skapade en "hemlig" blogg, och med hemlig menade jag att ingen jag kände visste om den. Alltså blev det en plats där jag fick skriva av mig, lätta på mitt lilla hjärta som ofta bär på rätt mycket. Efter den "hemliga" bloggen har jag väl haft sisådär en eller två till bloggar, men det har aldrig varit lika roligt att skriva som det var på denna blogg, so that's why I'm back!

Den här bloggen kommer att innehålla det mesta, främst kommer den att handla om MIG. Det kommer liksom att vara den röda tråden genom denna blogg. Sen tillkommer ju allt som är runt om MIG som är: Min underbara familj. Mina fantastiska vänner. Wilma, min systerdotter som jag bara avgudar! Partaj och mysstunder. Tankar, mycket tankar. MUSIK. Musik är en stor del av mitt liv, det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik eller sjunger på en låt. Jag älskar att analysera låtar, låttexter. Ja ja, det är inget jag ska gå in detaljerat på nu!
Jag ska försöka vara duktig med bilder, jag ska försöka. Jag lovar.

Enjoy!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej snygging :) yes ja kommenterar först!!!!Va fint det blev här. Du får ju fixa min nu, ja kan ingenting sånt där... Schysst text! I like <3 Puss

2011-05-09 @ 22:58:41
URL: http://brokenwhitetrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0